Το προφίλ  του Συλλόγου

  Ο σύλλογος ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2008 με σκοπό τη διατήρηση της πολιτιστική κληρονομιάς . Τα μέλη του είναι ηλικίας 18 - 35 ετών και με αφορμή την δημιουργία λατομείου στο χωριό συγκεντρώθηκαν για να εκφράσουν την αντίθεσή τους. Ο σύλλογος αριθμεί σήμερα πάνω από 100 μέλη.
To Καταστατικό του Συλλόγου Νέων


ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Χωρίς Δ.Σ., προς το παρόν, αναμένονται εκλογές το Σεπτέμβριο.
13-μελής επιτροπή αναλαμβάνει πρωτοβουλίες.
Γάκιος Γεώργιος
Δήμος Αναστάσιος του Λεωνίδα
Δήμος Ιωάννης του Λεωνίδα
Δήμος Κωνσταντίνος του Ιωάννη
Ζάβαλης Γεώργιος
Θανάσης Γεώργιος
Μπίντος Κωνσταντίνος
Μπίντος Δημήτριος του Χαραλάμπους
Νικοπούλου Γλυκερία
Νικόπουλος Ιωάννης
Νικόπουλος Σπυρίδων του Νικολάου
Παπαγιαννοπούλου Αλεξάνδρα
Παππάς Πέτρος

 Μετά από πολλές μαραθώνιες συνελεύσεις αλλά και πολύ μεγάλη προσπάθεια να μη σβήσει η αγάπη των νέων για το χωριό μας, επιτροπή που αποτελείται από 13 μέλη, αναλαμβάνει πρωτοβουλία και θα οδηγήσει το Σύλλογο Νέων προσωρινά στις φετινές εκδηλώσεις όπου θα διεξαχθούν εκλογές. Με την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου ΔΣ αλλά και γενική συνέλευση για την τροποποίηση του καταστατικού με νέα όρια ηλικίας, η επιτροπή αισιοδοξεί σε μια δυναμική επανεκκίνηση του Συλλόγου μας.
 Χάρη σε εσάς, με την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό, δημιουργούμε από την αρχή το Σύλλογο Νέων Αλλωστε, κάθε φορά που η κοινωνία μας πήγε ένα βήμα μπροστά, ήταν επειδή κάποιοι έθεσαν το ατομικό συμφέρον πάνω από τον εαυτό τους. Εβαλαν στην άκρη τον εγωισμό τους και υπηρέτησαν πιστά τα ιδανικά τους.
 "Εμαστε στο εμείς και όχι στο εγώ"
 Σας ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη στήριξή σας και σας περιμένουμς όλους δίπλα μας σε αυτή τη νέα προσπάθεια.